16-12-2016 - Snowboarden, Nieuws

Protest Wintercollectie

De winter staat voor de deur, en zoals altijd kunnen we niet wachten om de pistes weer op te gaan! De nieuwe wintercollectie van Protest Sportswear zorgt ervoor dat jij warm de winter in gaat of het nou op de piste of daarbuiten. 

Heren Collectie

Voor heren is er dit jaar een groot aanbod aan 20K en 10K jassen en broeken. Er zijn jassen met chunky badges, all-over prints gecombineerd met effen vlakken en colour-blocks. Natuurlijk kun je deze makkelijk combineren met zowel slim-fit als loose-fit broeken in veel verschillende kleuren.

protest-heren-col

Hoodies & Sweaters

Voor mannen zien we dit seizoen veel crewneck sweaters. Zoals het Chicken sweatshirt, verkrijgbaar in veel kleuren, allemaal met een verschillende print op de borstzak. Ook het Airplaine sweatshirt vinden we fijn, deze basic musthave is verkrijgbaar in zowel zwart als blauw. Je kunt crewneck sweaters zo dragen, of met een denim overhemd eronder voor wat extra warmte.

Zijn hoodies meer jouw stijl? Wat dacht je van de Yankee hoodie, die heeft een fijne, grote kraag en ruime zakken. Of de Fracture hoodie met rits, die kun je ook als ‘jas’ dragen op warmere dagen.

Dames Collectie 

Voor dames bestaat de snow collectie naast jassen uit een hoop verschillende broeken, zoals all-over geprinte softshellbroeken, broeken met denim look of in effen kleuren. Daarnaast heeft Protest deze winter langere, stoere freestyle jassen, en fleeces – dit jaar ook met streepjes.

protest-dames

Hoodies & Sweaters

Voor dames zien we dit jaar veel cardigans, en dat is heel fijn, want die kun je in warmere seizoenen als jasje dragen. We zijn gek op de Icestorm cardigan, met een coole, geometrische print. Of de superzachte Fireball cardigan, die houdt je deze Herfst zeker warm!

Houd je meer van sweatshirts? Dan passen onze Larix sweatshirt of Kaotic hoodie vast goed bij jouw stijl!

Check hier de hele collectie voor heren of dames!

 van